Contact

Prettige samenwerking

Ontzorgen van ontwerp tot realisatie en onderhoud

Bij Schmit Parking Solutions B.V. staat de kwaliteit van ons werk en de relatie met onze klanten altijd voorop. Of het nu gaat om het veilig afsluiten van uw parkeerterrein, parkeergarage, appartementencomplex, kantoor en of binnenplaats. Maar ook voor een betrouwbaar toegangscontrole beheersysteem bent u bij ons aan het juiste adres.

Schmit Parking Solutions B.V. vult het hele proces voor u in, van ontwerp tot en met de bouw en certificering.

Wij werken al zo’n 20 jaar met Schmit Parking Solutions naar volle tevredenheid. ParkXS wordt steeds verbeterd en is makkelijk in gebruik. Zij kennen ons bezit goed, als zij verbetersuggesties hebben, dan zijn deze steekhoudend en dragen bij aan ontzorging. Fijne club om mee te werken!

logo_staedion.png

Vera

Staedion

Naast de zorgvuldigheid tijdens de selectieprocedure, wordt de klant vanaf gunning tot en met de oplevering op een klantvriendelijke manier aan de hand genomen.

logo_kwirkey-min.png

Bart

Kwirkey

Sinds 2008 maken wij gebruik van de diensten van Schmit Parking Solutions. Vragen over ParkXS en dergelijke worden snel en adequaat beantwoord. Servicemeldingen worden snel en adequaat afgehandeld.

Ronald

VvE-stallingsgarage Ronsseveld

De gemeente Rotterdam maakt sinds 2005 naar volle tevredenheid, gebruik van Schmit toegangscontrole systeem (TCS) in de openbare, gemeentelijke stallingsgarages en fietsenstallingen. Wij zijn tevreden over de hoge dienstverlening van Schmit.

gemeente_rotterdam_logo.png

Ruud

Gemeente Rotterdam