Daalse Kwint

De bouw van de Daalse Kwint was eind jaren tachtig een van de sluitstukken van de herontwikkeling van het Utrechtse stationsgebied. Aan de noordoostzijde van Utrecht Centraal verrees, op een van de best bereikbare vastgoedlocaties van het land, een slingervormig kantoorgebouw met 22.000 m² vloeroppervlak. Door een uitgekiende renovatie heeft het kantoorgebouw een transparante uitstraling gekregen waardoor sloop of vervanging niet meer nodig is.
Plaats Utrecht
Aantal parkeerplaatsen 263
Thema's Slagboom en bedienzuil
Opdrachtgever Parallel Groep ETB Vos B.V.
Datum oplevering 2014
Bijzonderheden Aantal parkeerplaatsen: 263

Projectomschrijving

De installatie bestaat uit diverse slagbomen en bedienzuilen geplaatst op drie verschillende parkeerlocaties aan het Daalseplein te Utrecht. In de speciale extra ruime bedienzuilen is een bestaand toegangscontrole en intercomsysteem ingebouwd. De ingaande slagbomen zijn aangesloten op het bestaande intercom- en toegangscontrolesysteem. Het grote voordeel hiervan is dat de parkeerder met één toegangspas kan parkeren en toegang heeft binnen het pand. Zo ook heeft de beheerder één intercom en toegangscontrolesysteem binnen het pand wat de beheersbaarheid vergemakkelijkt. De uitgaande slagbomen worden automatisch geopend via de aanwezige voertuig detectielussen.

Meer informatie?

Mail ons
079 - 890 06 50